analyse

In 2020 werken we aan pilots rondom artificiële intelligentie in de zorg. Media analyse is ontzettend interessant. We kunnen momenteel video’s indexeren, zodat deze doorzoekbaar worden op woorden, personen, houdingen, locaties etc. De toepassing hiervan voor o.a. onderzoek en diagnostiek is zeer waardevol.

Case

Case: analyseer de inhoud van video's

Wij kunnen snel en betaalbaar grote hoeveelheden video's indexeren en daarmee filteren op houding, personen, objecten en zelfs emoties en taal. Dit stelt je bijvoorbeeld in staat om Engelstalige video's te doorzoeken op specifieke woorden. Stel je ben onderzoeker en beschikt over veel casuïstiekvideo's: wij kunnen middels AI jou precies aangeven waar en in welke video's gesproken wordt over een specifiek woord.

Case

Case: tijdwinst bij het stellen van diagnoses

Analyse van bijvoorbeeld casuïstiekvideo's levert kwalitatieve datasets op. AI kan dankzij relevante datasets patronen herkennen en daarmee ook aandoeningen herkennen. Er zijn momenteel al diverse voorbeelden uit de praktijk. Zo ondersteunt AI medisch specialisten: tijdwinst in het stellen van diagnoses.

We zijn partner van de Nederlandse AI Coalitie

Research, ethiek en veiligheid

Research, ethiek en veiligheid

De ontwikkeling van Artificiële Intelligentie (AI) is onontkoombaar. AI biedt veel kansen voor de zorg en mediasector. Als partner van de landelijke AI coalitie volgen wij de ontwikkelingen op de voet en praten we mee op terreinen als: research, ehtiek en veiligheid.

We staan open voor samenwerking

We staan open voor samenwerking

Samen bouwen we aan de digitale toekomst. Heb je ideeën of wensen rondom media analyse en/of de toepassing hiervan binnen de zorg, dan horen we graag van je. We staan open voor samenwerking en bouwen graag mee aan pilots.

Meer informatie?

Meer informatie?

Artificiële Intelligentie (AI) wordt sterk bepalend voor onze toekomstige welvaart en welzijn. Door het generieke karakter zal AI impact hebben op alle bedrijfssectoren, ons privé leven en de maatschappij.  De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) functioneert daarom als dé katalysator van AI toepassingen in ons land. Ga naar https://nlaic.com of neem contact met ons op.

 

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!