360 / VR

Met onze 360 camera’s kunnen we VR experiences en virtuele tours creëren. Zo kunnen patiënten zich thuis voorbereiden op een operatie (patiënt journey) en kunnen zorgverleners ervaren hoe het is om als patient in het ziekenhuis te liggen.

Case

Bereid je voor op een operatie met deze virtuele tour

Voor het Radboudumc hebben we o.a. een virtuele tour gemaakt van de nieuwe MitEC OK. Patienten kunnen zich thuis voorbereiden op medische ingrepen door de ruimtes alvast te bekijken. Klik op onderstaande link voor het resultaat en navigeer zelf door de nieuwe high tech OK.

Lees meer
Case

Kruip in de huid van een patiënt

Hoe is het om als patiënt in het ziekenhuis te liggen? In deze VR experience voor zorgverleners beantwoorden we die vraag. In samenwerking met de Radboud health Academy hebben we deze productie gemaakt, welke onderdeel is van een bijscholingstraject.

Lees meer

Virtuele tours en patiënt journey's

Patient Journey: goed voorbereid naar het ziekenhuis

Patient Journey: goed voorbereid naar het ziekenhuis

Om patiënten voor te bereiden op medische ingrepen maken wij informatie video’s en publiceren dit op beveiligde platform waar de afdeling zelf controle over heeft. Patiënten krijgen zo per e-mail de juiste video’s toegestuurd. We delen graag meer informatie in een persoonlijk gesprek.

Innovatie in de snijzaal met 360 opnames

Innovatie in de snijzaal met 360 opnames

In de hypermoderne snijzaal van het Radboudumc wordt de internationale DSATC course gegeven voor chirurgen. Om het innovatieve karakter van de DSATC course te benadrukken hebben wij 360 graden foto’s en video’s gecombineerd ter promotie van de scholing.

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!