academy

Ben jij klaar voor je eigen leerplatform?

Samen bouwen we een gebruiksvriendelijk leerplatform met geaccrediteerde e-learnings in jouw huisstijl. Wij ontzorgen je daarbij volledig: van de bouw van het platform tot aan de productie van educatieve content. Maar ook helpen we bij de ontwikkeling van examens en accreditatie-aanvragen.

Case

Case - Blended learning over Palliatieve zorg met accreditatie

Met dit platform zijn we genomineerd voor de award Most Inspiring Learning Journey 2020. Een landelijk blended learning traject voor zorgverleners die willen leren over palliatieve zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten. Deze nascholing bestaat uit twee onderdelen: een volgen van e-learning en het volgen van een ParkinsonNet netwerkbijeenkomst over palliatieve zorg.

Lees meer
Case

Case - E-learningplatform Sporttrainers voor Parkinson

Een landelijk e-learningplatform voor allerhande sporttrainers. Je leert in korte tijd alles over de ziekte van parkinson in relatie tot jouw sportlessen - van boksen tot hardlopen. Na afloop kunnen sporters met Parkinson contact met je opnemen, omdat we je profiel zichtbaar maken op de Beweegzoeker van de Parkinson Vereniging.

Lees meer

Klaar voor je eigen leerplatform?

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

We bouwen e-learnings van A tot Z. Meetbaar, gebruiksvriendelijk en vol handige functionaliteiten. We werken samen met onze partner aNewSpring, marktleider in e-learningsoftware. Uiteraard krijg je zelf de regie over het platform, de e-learning en de inschrijvingen. De e-learnings kunnen gratis of tegen betaling via het platform aangeboden worden. Je kunt zelf als administrator de inschrijvingen bijhouden, facturen versturen of gebruik maken van online betaalmethodes als iDeal.

Betaalbaar

Betaalbaar

Wij gaan uit van learning as a service, ofwel je betaalt een credit per gebruiker per jaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers moet je uitgaan van 35 tot 65 euro per credit. Daarnaast vragen we een ontwikkelbudget, afhankelijk van de grootte van de opdracht. Iedere opdracht is uniek.

Design in jouw huisstijl

Design in jouw huisstijl

Onze vormgever ontwikkelt een uniek design voor jullie eigen academy. Ga je voor een nieuw design of maak je gebruik van jullie bestaande huisstijl? We bouwen het platform waar deelnemers zich voor jullie e-learnings kunnen inschrijven en waar zij meer informatie kunnen vinden. Modern, gebruiksvriendelijke en betaalbaar.

Accreditatieproof

Accreditatieproof

Onze e-learnings zijn accreditatie proof. We hebben ervaring met het aanvragen van accreditaties via PE-Online. Meestal geldt daarbij de regel: 1 accreditatiepunt per e-learningmodule van 45 minuten (min.) tot 75 min. (max.) We stemmen het accreditatieproces uiteraard goed af met de opdrachtgever.

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!