Live events of webinars

Wij kunnen alles live uitzenden. Van operaties, webinars tot hybride events.

Op locatie of vanuit onze studio. De techniek is de afgelopen jaren sterk verbeterd en heel betaalbaar geworden. Klaar voor jouw eigen uitzending? 3,2,1 LIVE

Case

Live webinars

Een webinar is een live online talkshow. Je hebt direct contact met je kijkers, zij kunnen je rechtstreeks vragen stellen. Ook semi live uitzenden is een mogelijkheid, dan neem je bijvoorbeeld meerdere opnames op 1 dag op en zend je pas later uit. Uiteraard kunnen kijkers de uitzending altijd terug kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos: presentaties, college’s, talkshows. You name it. Uiteraard kun je gebruik maken van onze studio, we begeleiden de productie van a tot z.

Lees meer
Case

Live surgery & operaties

Hoe kun je 200 chirurgen in een keer bijscholen en hen de nieuwste chirurgische technieken leren? Het antwoord: interactieve livestreams van operaties. Op dit terrein zijn wij expert. In nauwe samenwerking met het OK team bereiden wij de opnames voor. Veiligheid staat voorop. Ons team heeft veel ervaring in het werken met medische apparatuur en werken op een OK. Dankzij onze interactieve livestreams kunnen zorgverleners over de hele wereld meekijken en direct vragen stellen aan de operateur.

Lees meer

Voorbeelden

Opnames vanuit onze studio

Opnames vanuit onze studio

Voor webinar uitzendingen kun je uiteraard terecht in onze studio in het Radboudumc. We kunnen de studio inrichten naar jouw smaak. We maken maandelijkse uitzendingen voor zorgorganisaties als ParkinsonNet, NFK en OK Visie.

Opnames op locatie

Opnames op locatie

Een webinar kan in principe overal worden opgenomen en uitgezonden. Zo hebben wij live streams verzorgd vanaf de Jaarbeurs Utrecht, een bibliotheek, de zuidas in Amsterdam, downtown New York, een operatiekamer of zelfs vanuit een boksschool.

Live en on demand kijken

Live en on demand kijken

Ook als we live uitzenden nemen we alle beelden op. Zo kun je na de uitzending fragmenten selecteren en dit bijvoorbeeld als lesmateriaal aanbieden of kijkers de mogelijkheid bieden om de gehele uitzending terug te kijken.

Hybirde events

Hybirde events

Ook is het maken van een hybride event een mooie vorm om je deelnemers, live en online te binden. Hierin zijn diverse opties mogelijk

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!