video

Video is ons geheime wapen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Bij de productie van mediacontent maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Wij beschikken over 4K resolutie camera’s, greenscreens, autocues, stabilizers met gyroscoop voor stabiele bewegende shots, een drone voor luchtbeelden en zelfs een 360 graden camera.

Case

De kracht van video

Video is ons geheime wapen. Wij zetten video in als middel om kennis over te dragen. Beelden zeggen toch meer dan 1000 woorden. Voor opnames maken we gebruik van de nieuwste technologie. Klik op onderstaande button voor een overzicht van onze apparatuur (in eigen beheer).

Lees meer
Case

Videoplatforms

Video's maken kan (bijna) iedereen, maar video's effectief aanbieden is lastiger. Wij denken daarom altijd mee over het doel en de distributie van de video's. Video's zijn pas echt effectief als het gebruikte platform ook fantastisch is. We maken videoplatforms in de gewenste huisstijl, bijvoorbeeld als academy of patient journey platform.

Lees meer

3,2,1 Actie

Heldere instructievideo's

Heldere instructievideo's

We maken veel instructievideo’s voor zorgverleners en medische studenten. Bijvoorbeeld hoe je patiënten moet omdraaien in bed. Ook maken veel instructievideo’s voor patiënten , zoals een spuitinstructie voor mensen met diabetes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op locatie

Op locatie

Video’s nemen we bijna altijd op locatie op. Thuis bij patiënten of in de spreekkamer van de arts. We bereiden de opnames goed voor in nauw overleg, het is echt een creatief maakproces. Niemand is gewend om voor een camera te staan, wees gerust. Ons camerateam is ervaren en ontspannen. Na 10 minuten ben je de camera vergeten, echt.

Green screen in onze studio

Green screen in onze studio

In onze studio kunnen we opnames maken voor een green screen. Handig als je een college of presentatie moet geven. Je kunt zo in je eigen PowerPoint presentatie rondlopen, op de maan of de Bahama’s. Maar we kunnen ook achtergrondkleuren digitaal invoegen, zodat je echt commercial waardige beelden krijgt. We kunnen hierbij ook gebruik maken van een autocue.

Voor organisaties en afdelingen: breng de patiënt journey in beeld

Voor organisaties en afdelingen: breng de patiënt journey in beeld

Hoe gaat de operatie in zijn werk? Wat kan de patiënt verwachten? Waar moet hij of zij zich melden? Al deze vragen kunnen we beantwoorden middels video. Informatieve video’s voor patiënten publiceren we op een beveiligd platform in de huisstijl van de afdeling of organisatie. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!