animatie

Animaties zijn bij uitstek geschikt om moeilijke content begrijpelijk uit te leggen aan een groot publiek. Animaties kunnen heel doelgericht ingezet worden en zijn tijdloos. Het maken van animaties is echt een kunst, ieder shot wordt frame voor frame met de hand gemaakt.

Case

3D animaties

Animaties in 3D zijn geschikt om bijvoorbeeld complexe ingrepen of de anatomie van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Een goede afstemming met de opdrachtgever (medisch specialist) is noodzakelijk. Deze animaties worden frame voor frame gemaakt; onze animatoren maken gebruik van high end technologie.

Lees meer
Case

2D animaties & infographics

Soms kan een 2D animatie of een simpele infographic het best werken om een boodschap over te brengen. Bijvoorbeeld als het gaat om een proces of verloop. Deze vorm van animatie is betaalbaar en makkelijk te realiseren. We gebruiken dit vaak in combinatie met videobeelden.

Lees meer

Voorbeelden

Heldere patiënteninformatie

Heldere patiënteninformatie

Animaties kunnen heel handig zijn om patiënteninformatie over te brengen: helder, tijdloos en in een eigen huisstijl.

Ingewikkelde processen simpel uitgelegd

Ingewikkelde processen simpel uitgelegd

Processen en protocollen kunnen goed worden weergeven in animatie.

Unieke designs

Unieke designs

Animaties maken is vakmanschap, er komt een hoop handwerk bij kijken. Eerst tekenen we het storyboard, daarna gaan we het digitaliseren en tot slot animeren (bewegingen invoegen).

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!