podcasts

Podcasts zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ook binnen de zorg en het bedrijfsleven is het inmiddels een populair medium, van interviews tot educatieve podcasts. We hebben speciale podcast opnameapparatuur en editingsoftware.

Case

Case: Jong en Parkinson

Mensen die voor hun vijftigste levensjaar de diagnose parkinson hebben gekregen, worden wereldwijd Yoppers genoemd. (Young Onset Parkinson). Wanneer je op jonge leeftijd de diagnose parkinson krijgt, loop je tegen andere dingen aan dan mensen die iets ouder zijn. Je bent bijvoorbeeld nog aan het werk, je hebt nog thuiswonende kinderen en je mogelijkheden lichamelijk en/of cognitief worden steeds beperkter, wat dan? Een nieuwe podcast serie met 5 afleveringen is in de maak.

Case

Case: VO praat

Voor de VO-Raad (Voortgezet Onderwijs Raad) maken we al een paar jaar TED-Talks. Hun wens is ook om er podcasts van te maken. Met simpele ingrepen en een paar nieuwe geluidsopnames monteren we de content tot nieuwe inspirerende podcasts. Binnenkort te beluisteren via alle podcast kanalen.

All in service

Scripting, opnames, editing, distributie

Scripting, opnames, editing, distributie

We helpen graag met de totale productie: scripting, opnames, editing en distributie.
De opnames maken we vanuit de studio, van alle gemakken voorzien.

Meer informatie?

Meer informatie?

We helpen je graag met de productie van podcasts. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

moos + spike + you?

Wil je informatie of een demo?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@moosandspike.com. We kunnen je een aantal demo’s laten zien. Je bent ook welkom voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie bij ons in de studio!