Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze diensten


Webinars

Een webinar is een live online talkshow. Je hebt direct contact met je kijkers, zij kunnen je rechtstreeks vragen stellen. Ook semi live uitzenden is een mogelijkheid. Uiteraard kunnen kijkers de uitzending altijd terug kijken.

  • Live presentaties

  • Live college’s

  • Live talkshows

  • Live operaties

 

Op locatie of in onze studio

Een webinar kan in principe overal worden opgenomen en uitgezonden. Zo hebben wij live streams verzorgd vanaf de Jaarbeurs Utrecht, een bibliotheek, de zuidas in Amsterdam, downtown New York en zelfs een operatiekamer in het Radboudumc.  

 

Promotionele video's

Uiteraard kunnen wij ook promotionele producties verzorgen. Dynamisch en professionele beelden waarmee je kijkers enthousiast maakt voor jouw product of dienst. 

Nieuwste technologie

Bij de productie van mediacontent maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Wij beschikken over 4K resolutie camera's, stabilizers met gyroscoop voor stabiele bewegende shots, een drone voor luchtbeelden en zelfs een 360 graden camera.

Animaties

Animaties kunnen ook heel goed werken voor promotionele boodschappen. Wij werken samen met goede animators (het is een specialistisch vak!) en stemacteurs/actrices. Kijk voor een voor promotionele animatie naar dit voorbeeld van Modderkolk Healthcare Solutions.

Live Operaties

Hoe kun je 200 chirurgen in een keer bijscholen en hen de nieuwste chirurgische technieken leren? Voor educatieve doeleinden produceren wij interactieve livestreams van operaties. In samenwerking met afdelingen als heelkunde, MDL en Cardiologie faciliteren wij de livestreams voor live-surgery op medische congressen. Voorbeeld: vanuit de OK streamen wij de beelden naar een zaal in Lent of zelfs Tokyo, zodat 200 chirurgen live mee kunnen kijken. Zij kunnen in de zaal vragen stellen, die de operateur direct kan beantwoorden terwijl hij/zij bezig is met de operatie.

E-learnings

Online kennisoverdracht kan ook getoetst worden in de vorm van een e-learning. Veel e-learnings bestaan alleen uit tekst. Bij ons niet, wij geloven in de kracht van interactieve video’s. E-learnings in combinatie met fysieke bijeenkomsten noemen wij blended learning. Thuis leert de deelnemer de theorie, in de fysieke bijeenkomst bespreek je praktijk en casuistiek. Een bewezen effectieve manier van leren!

 

Training en educatie

Educatieve mediacontent kent vele vormen. Denk aan kennisclips voor studenten en medewerkers, lezingen of masterclasses. Of in combinatie met e-learning in de vorm van blended learning: een mix van online en klassikaal leren.

Greenscreen opnames

In onze studio maken wij veel gebruik van de GreenScreen. Een felgroen scherm waarmee wij kunnen nabootsen dat je op de maan, de bahama's of in je eigen PowerPoint staat. Ideaal voor educatieve lezingen. 

Animaties

Animaties kunnen heel verhelderend zijn en op doeltreffende manier kennis overbrengen. Wij werken samen met goede animators (het is een specialistisch vak!) en stemacteurs/actrices. Kijk voor een voor educatieve animatie naar dit voorbeeld van een spuitinstructie voor patienten.

Autocue

Nog zo'n fantastisch apparaat. Autocue werkt gemakkelijk en is heel gebruiksvriendelijk. Het voordeel is dat je geen presentaties en lange voordrachten uit je hoofd hoeft te leren, je leest de tekst voor terwijl je in de camera kijkt. En nee, je hoeft geen Matthijs van Nieuwkerk te zijn. Wij regisseren je, na even oefenen lukt het jou ook.