Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onze diensten


Live streams en webinars

Een webinar is een live online talkshow. Je hebt direct contact met je kijkers, zij kunnen je rechtstreeks vragen stellen. Ook semi live uitzenden is een mogelijkheid. Uiteraard kunnen kijkers de uitzending altijd terug kijken.

  • Live presentaties

  • Live college’s

  • Live talkshows

  • Live operaties

 

Op locatie of in onze filmstudio in het radboudumc

Een webinar kan in principe overal worden opgenomen en uitgezonden. Zo hebben wij live streams verzorgd vanaf de Jaarbeurs Utrecht, een bibliotheek, de zuidas in Amsterdam, downtown New York en zelfs een operatiekamer in het Radboudumc.  

 

Video en animatie als geheim wapen

Uiteraard kunnen wij ook promotionele producties verzorgen. Dynamisch en professionele beelden waarmee je kijkers enthousiast maakt voor jouw product of dienst. 

Nieuwste technologie

Bij de productie van mediacontent maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Wij beschikken over 4K resolutie camera's, greenscreens, autocues, stabilizers met gyroscoop voor stabiele bewegende shots, een drone voor luchtbeelden en zelfs een 360 graden camera.

Animaties

Animaties kunnen ook heel goed werken voor promotionele boodschappen. Wij werken samen met goede animators (het is een specialistisch vak!) en stemacteurs/actrices. Kijk voor een voor promotionele animatie naar dit voorbeeld van Modderkolk Healthcare Solutions.

Live uitzendingen van operaties

Hoe kun je 200 chirurgen in een keer bijscholen en hen de nieuwste chirurgische technieken leren? Voor educatieve doeleinden produceren wij interactieve livestreams van operaties. In samenwerking met afdelingen als heelkunde, MDL en Cardiologie faciliteren wij de livestreams voor live-surgery op medische congressen. Voorbeeld: vanuit de OK streamen wij de beelden naar een zaal in Lent of zelfs Tokyo, zodat 200 chirurgen live mee kunnen kijken. Zij kunnen in de zaal vragen stellen, die de operateur direct kan beantwoorden terwijl hij/zij bezig is met de operatie.

Leerplatforms en e-learnings

Wil je ook een eigen Academy? Wij maken complete leerplatforms inclusief geaccrediteerde e-learnings. Veel e-learnings bestaan alleen uit tekst. Bij ons niet, wij geloven in de kracht van interactieve video’s. E-learnings in combinatie met fysieke bijeenkomsten noemen wij blended learning. Thuis leert de deelnemer de theorie, in de fysieke bijeenkomst bespreek je praktijk en casuïstiek. Een bewezen effectieve manier van leren!

We bouwen leerplatforms, werken vanuit onderwijskundig perspectief leerpaden uit, produceren de educatieve content in eigen beheer, implementeren toetsvragen en examens en indien gewenst vragen we accreditaties aan. We gaan uit van een alles-in-een concept, betaalbaar en duurzaam.

ACCREDITATIE E-LEARNINGS

Als scholingscoördinator van het Radboudumc heeft Thorsten veel ervaring opgedaan met accreditatietrajecten voor e-learning. We begeleiden het proces, kunnen de aanvragen verzorgen en bouwen het leerplatform en de leerpaden uiteraard zó dat dit in aanmerking komt voor accreditatie.